Sander Schreuder Architecten

Woningarchitect in Amsterdam

Home » Woningarchitect in Amsterdam
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Bent u op zoek naar een woningarchitect in Amsterdam om uw droomhuis te ontwerpen? Dan schakelt u ons in als architectenbureau. Wij stellen uw wensen centraal en zorgen voor een persoonlijke ontwerpvraag op maat. Als ervaren woningarchitect realiseerden we al diverse succesvolle en unieke projecten in de omgeving van Amsterdam voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Door dit uitgebreid portfolio weten we altijd tot creatieve oplossingen te komen voor uw gedroomde ontwerp.

Een ontwerp op maat van onze woningarchitect in Amsterdam


Uw wensen voor uw droomhuis in Amsterdam en omgeving staan in onze diensten als woningarchitect centraal. U maakt een afspraak bij Sander Schreuder Architecten om uw wensen en verwachtingen voor uw ontwerp met ons te bespreken. U brengt met ons de mogelijkheden in kaart, waarna we dit vertalen naar een uniek ontwerp en concrete projectinrichting, zodat u uw droomhuis laat bouwen. Wij hebben een duurzame visie als woningarchitect, gevestigd in Amsterdam, en staan voor zorgvuldig en slim gebruik van materialen, energie en grondstoffen om toekomstbestendige woningen te realiseren, zodat u hier jarenlang plezier aan beleeft. Onze ontwerpen staan voor kwaliteit met een praktische insteek voor optimaal comfort en gebruiksgemak.

Maak een afspraak en laat u verrassen door een uniek ontwerp


Wilt u gebruikmaken van onze diensten als architect om uw gedroomde vrijstaande woning te ontwerpen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Zo bespreken we meteen wat we voor u kunnen betekenen. U vult ons contactformulier in of belt naar +31 (0)6 1026 4175.

© 2023 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl