Sander Schreuder Architecten

Een huis laten bouwen in Noord-Holland

Home » Een huis laten bouwen in Noord-Holland
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Wilt u een modern huis laten bouwen in Noord-Holland? Droomt u altijd al van een vrijstaande woning? Heeft u een voorkeur voor hedendaagse architectuur? Dan kunt u terecht bij Sander Schreuder Architecten, gevestigd in Amsterdam. Bij ons architectenbureau ontdekt u alle mogelijkheden om uw gedroomde huis te laten bouwen in Noord-Holland en realiseert u een modern ontwerp. Dit heeft altijd een duurzame en energiezuinige insteek.

Ontdek onze unieke ontwerpen om uw huis te laten bouwen in Noord-Holland


Als u een modern huis wilt laten bouwen in Noord-Holland, schakelt u onze specialisten in. Als architect voor de particuliere woningbouw realiseren we prachtige en unieke woningen die op duurzame en energiezuinige wijze zijn ontworpen. In onze visie als architect staat slim gebruik van materialen, grondstoffen en energie centraal. Hierdoor weet u op de lange termijn flink op kosten te besparen. Wanneer u ons inschakelt voor het ontwerpen van uw woning, dan nemen we u mee in alle stappen van het ontwerpproces. In een eerste afspraak bespreekt u al uw wensen en verwachtingen voor uw woning. Vervolgens werken we alle mogelijkheden voor u uit, waarin uw comfort en gebruiksgemak centraal staan. Zo komen we uiteindelijk tot een definitief modern ontwerp om uw huis in Noord-Holland te laten bouwen.

Maak een afspraak om het ontwerp van uw droomhuis te bespreken


Heeft u altijd al gedroomd van een vrijstaande woning en wilt u met een ontwerp van ons bureau een modern huis laten bouwen in Noord-Holland? Neem dan contact met ons op aan de hand van ons contactformulier. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om een eerste afspraak op ons kantoor in Amsterdam in te plannen. Daarnaast belt u ook naar +31 (0)6 1026 4175 om uw vragen te stellen.

© 2023 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl