Home » Projectinrichting in Amsterdam
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Maak kennis met ons architectenbureau voor projectinrichting van uw pand of bedrijf in Amsterdam, Zaandam, Haarlem of Amstelveen. U creëert bij ons een unieke indeling om uw pand naar uw wensen in te richten, zonder diens karakter te verliezen. Door uw ruimte slim in te richten en met onze eigenzinnige ontwerpen te optimaliseren, vergroot u uw werkplezier en laat u uw pand écht tot zijn recht komen.

Schakel ons in voor unieke projectinrichting in Amsterdam en omstreken


Sander Schreuder Architecten realiseerde al verschillende succesvolle projecten op het gebied van projectinrichting en interieur in de omgeving van Amsterdam, Zaandam, Haarlem en Amstelveen. Deze projecten variëren van kantoren tot aan woningen en zorgen voor een optimaal gebruik van de bestaande ruimten. Door deze zo efficiënt mogelijk en sfeervol in te richten, vergroten we het werk- en leefplezier en ervaart u meer comfort en gebruiksgemak. Gedurende onze projecten staan uw wensen en eisen centraal. U wordt dan ook meegenomen in de stappen van het ontwerpproces, zodat uw pand haar karakter behoudt. Naast projectinrichting maakt u ook gebruik van onze diensten op het gebied van een renovatie of verbouwing van uw pand in Amsterdam, Zaandam, Haarlem en Amstelveen.

Onze werkwijze voor de inrichting van uw bedrijfspand


Als u een bedrijfspand in Amsterdam, Zaandam, Haarlem en Amstelveen heeft, dan profiteert u van onze unieke werkwijze als architect op het gebied van projectinrichting. Onze visie staat voor slim omgaan met wat er is. Dit betekent dat we als ontwerpers en u als opdrachtgever flexibel omgaan met de ruimte, locatie en het materiaal dat er al staat. Doordat we zo efficiënt mogelijk met deze bestaande materialen omgaan, bespaart u op de kosten van het project. Door deze circulaire visie op onze ontwerpen weten we uw pand op duurzame en toekomstbestendige wijze in te richten.


Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze


Wilt u kennismaken met ons werk als architect op het gebied van appartementsbouw of heeft u interesse in onze andere projecten? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)6 1026 4175. We maken graag kennis met u om uw ontwerpvraag te bespreken.