Sander Schreuder Architecten

Visie

Home ¬Ľ Visie
ONS doel is altijd het maken van kwalitatieve architectuur, degelijk, praktisch en comfortabel. Als architect spelen we met de zintuigen en geven we uw wensen vorm. Maar mijn rol als architect gaat verder.

Slim

Slim omgaan met wat er is. Als we beginnen vallen we namelijk altijd ergens in, in een verhaal, wat al bezig is. Denk daarbij aan uw persoonlijke zoektocht, de locatie waar al wat gebeurt, een bouwwerk dat al een geschiedenis heeft, de ontwikkelingen in de maatschappij en ga zo maar door. Samen brengen we de verschillende verhalen, wensen en mogelijkheden in kaart: waar wordt u blij van, wat zou u zelf willen doen en wat ik daarin voor u kan betekenen.

Zorvuldig

Elk project krijgt de unieke aandacht die het verdient. Wat er al is dat verschilt per opdracht. We gaan zorgvuldig om met uw wensen, het budget, de locatie. Dit kunnen ook beperkingen zijn, iets waar elk project mee te maken krijgt. Beperkingen bieden ook kansen voor creatieve oplossingen. Hierdoor krijgt het resultaat de natuurlijke vanzelfsprekendheid en eigenheid die het tot een passend en uniek maatwerk maakt.

Duurzaam

Duurzaam is voor ons slim omgaan met wat er is, zodat u er lang plezier van heeft. We zijn er van overtuigd dat de mensheid, maar ook u het meeste baat heeft bij slimme en duurzame oplossingen. Slim omgaan met grondstof, energie en gebruik, scheelt in uw portemonnee en het biedt kansen voor een toekomst bestendig ontwerp.

Lees hier meer over het bureau en de partners waar we prettig mee samenwerken.

© 2023 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl