Sander Schreuder Architecten

Architect voor een vrijstaande woning

Home » Architect voor een vrijstaande woning
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Zoekt u een architect om een unieke vrijstaande woning te realiseren? Voor op maat gemaakte en duurzame ontwerpen schakelt u Sander Schreuder Architecten, gevestigd in Amsterdam, in. Wij zijn ervaren architecten die voor zowel particuliere als zakelijke klanten prachtige ontwerpen realiseren. Uw wensen en visie voor uw vrijstaande woning staan bij onze organisatie centraal. Zo komt u samen met ons tot een ontwerp voor úw droomhuis.

Een architect voor een uniek ontwerp voor uw vrijstaande woning


Als u altijd al heeft gedroomd van een vrijstaand huis, dan schakelt u ons als uw architect in. U wilt immers optimaal gebruikmaken van de binnen- en buitenruimte die u in uw vrijstaande woning gaat krijgen. Wij maken als architectenbureau in onze ontwerpen slim gebruik van de locatie, materialen en grondstoffen. Hierdoor bespaart u kosten en realiseren we toekomstbestendige ontwerpen die u op de lange termijn veel geld besparen. Zo geniet u straks optimaal van de rust, ruimte en privacy van een vrijstaande woning.

Een duurzaam ontwerp


Laat u adviseren door ons als architect en ontdek de mogelijkheden voor uw gedroomde vrijstaande woning. Als architect voor de particuliere woningbouw ontwerpen we kwalitatieve, praktische en duurzame woningen, die zijn ingericht op uw comfort en gebruiksgemak. U maakt eerst een afspraak en vervolgens bespreken we samen wat we voor u kunnen betekenen. Daarna werken we als architect alle mogelijkheden uit voor uw vrijstaande woning en maken we een ontwerp waarbij uw wensen en visie centraal staan.

Vul het contactformulier in en maak een afspraak


Bent u benieuwd naar onze diensten als woningbouwarchitect? Neem dan contact op met onze architect en maak een afspraak voor het ontwerp van uw vrijstaande woning. U vult ons contactformulier in, waarna we u zo spoedig mogelijk terugbellen om een afspraak in te plannen op onze locatie in Amsterdam. We zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)6 1026 4175.

© 2023 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl