Sander Schreuder Architecten

Eco-architecten nabij Purmerend

Home » Eco-architecten nabij Purmerend
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Als eco-architecten realiseren we duurzame ontwerpen voor projecten in de omgeving van Purmerend. Gaat u binnenkort starten met de bouw van een nieuwbouwwoning of vastgoedproject? Dan schakelt u Sander Schreuder Architecten uit Amsterdam in voor toekomstbestendige ontwerpen. Wij weten uw wensen als geen ander te vertalen naar een gedegen ontwerp. Maak kennis met ons bureau en wij laten graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze visie als eco-architecten niet ver van Purmerend


Als eco-architecten hanteren we een specifieke visie voor al onze projecten, onder andere in Purmerend. Hierbij staan zorgvuldigheid, duurzaamheid en slim gebruik van materialen, centraal. Ons doel als architect in Noord-Holland is om degelijke, praktische en comfortabele woningen en panden te realiseren, waarbij we slim omgaan met energie, grondstoffen en de locatie. Hierbij nemen we uw wensen en behoeften als uitgangspunt, die we vervolgens vertalen naar een ontwerp voor een woning, kantoor of villa die bestendig is voor een duurzame toekomst.

Maak een afspraak of neem contact met ons op


Heeft u interesse in onze diensten als eco-architecten voor uw project in de omgeving van Purmerend? Maak dan een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek en ontdek wat wij als architect voor u kunnen betekenen. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 1026 4175 of door ons contactformulier. Wij ontmoeten u graag op onze locatie in Amsterdam.

© 2024 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl