Sander Schreuder Architecten

Een architect voor villabouw in regio Purmerend

Home » Een architect voor villabouw in regio Purmerend
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Als architect zijn wij gespecialiseerd in villabouw en werken wij aan projecten in de gehele provincie Noord-Holland, waaronder in Purmerend, Hoorn en Alkmaar. Heeft u altijd al gedroomd van een vrijstaande villa? Wij weten uw woonwensen, budget en behoeften te vertalen naar uw persoonlijke ontwerpvraag. Zo bent u verzekerd van een uniek ontwerp op maat. Maak een afspraak en ontdek wat Sander Schreuder Architecten uit Amsterdam voor u kan betekenen.

Als architect maken wij een duurzaam ontwerp voor villabouw in Purmerend en omstreken


Wanneer u ons inschakelt als uw architect voor villabouw in de omgeving van Purmerend, Hoorn of Alkmaar, dan bent u verzekerd van een ontwerp dat bestendig is voor de toekomst. Wij staan als eco-architect namelijk voor duurzame ontwerpen, waarbij we verstandig omgaan met wat er is. Zo weten we grondstoffen, energie, de locatie en materialen optimaal in te zetten voor een villa die geheel bestendig is voor de toekomst.

Duurzaamheid, zorgvuldigheid en slim omgaan met wat er is


Als architectenbureau zijn wij BNA-erkend, wat betekent dat wij aan de kwaliteitseisen en de kernwaarden van BNA-architecten voldoen, namelijk verantwoordelijkheid, integriteit en professionaliteit. Daarnaast staan zorgvuldigheid, duurzaamheid en slim gebruik van bestaande materialen en locatie in al onze ontwerpen centraal. Zo bent u verzekerd van een gedegen ontwerp waarin uw woonwensen centraal staan, als u besluit ons in te schakelen als uw architect voor villabouw in regio Purmerend, Hoorn of Alkmaar.

Maak een afspraak bij ons als architect in villabouw uit regio Alkmaar en Hoorn


Wilt u ons inschakelen als architect voor villabouw in regio Alkmaar, Hoorn of Purmerend of wilt u meer weten over onze eerdere projecten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 1026 4175 of door ons contactformulier in te vullen en wij beantwoorden uw vragen graag als woningarchitect uit Amsterdam. U kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

© 2024 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl