Sander Schreuder Architecten

Architect in de omgeving van Purmerend

Home » Architect in de omgeving van Purmerend
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Als architect realiseren wij allerlei soorten projecten in de omgeving van Purmerend en daarbuiten. Wij werken voor een brede doelgroep: zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor een duurzaam ontwerp voor hun project. Wilt u een villa laten ontwerpen of wilt u starten met een vastgoedproject? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij ons architectenbureau nabij Purmerend en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Als architect maken wij een duurzaam ontwerp voor uw project in regio Purmerend


Sander Schreuder Architecten is een architectenbureau uit Amsterdam, niet ver van Purmerend, waar wij met u op zoek gaan naar uw persoonlijke ontwerpvraag. Zorgvuldigheid, duurzaamheid en slim omgaan met wat er is, staan hierbij centraal. Zo weten we altijd maatwerk te leveren en duurzame woningen te ontwerpen die bestendig zijn voor de toekomst. Wilt u starten met de bouw van uw gedroomde villa of wilt u ons advies voor een duurzame woning? Schakel ons dan in als uw architect in de omgeving van Purmerend. Naast Purmerend zijn we met ons architectenbureau ook werkzaam in:

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken


Heeft u interesse in onze dienstverlening als architect in de omgeving van Purmerend? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij kijken dan direct wat wij voor u als architectenbureau uit Amsterdam, niet ver van Purmerend, kunnen betekenen. U bereikt ons via +31 (0)6 1026 4175 of door ons contactformulier in te vullen.

© 2024 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl