Sander Schreuder Architecten

Bureau

Home » Bureau

Architect in Noord-Holland


Als architect, werkzaam in Noord-Holland, realiseren we diverse projecten voor een brede doelgroep. Sander Schreuder Architecten BNA is in 2015 opgericht door Sander Schreuder. Samen met een team van architecten, specialisten en met u, geven we uw wensen vorm in eigentijdse en unieke ontwerpen.

Een architect voor uw ontwerpvraag in Noord-Holland


Ruim 10 jaar ervaring op het gebied van architetuur ontwerp en een uitgebreid netwerk. Geïnspireerd en gefascineerd door het werk van Antoni Gaudi is Sander vanaf jonge leeftijd bezig met architectuur. Door bewust te kiezen voor de route via MBO en HBO Bouwkunde, heeft hij veel ervaring opgedaan bij diverse architecten, zoals Tangram ArchitektenHendriks Schulten en Rijnboutt. Afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven is Sander voor zichzelf begonnen als architect. Zijn architectenbureau is actief in de gehele Randstad en met name de provincie Noord-Holland.

Goed luisteren staat bij ons architectenbureau uit Amsterdam centraal. Wilt u zelf ontwerpen of heeft u liever een aantal opties om uit te kiezen? In een vrijblijvend gesprek op onze locatie komen we als architect samen tot uw persoonlijke ontwerpvraag, onder andere voor:

Woningbouw

Renovaties

Verbouwingen

Projectinrichting

Duurzame oplossingen

Inclusieve cocreatie / opbouwparticipatie

Sociale stedenbouw

Lees hier meer over de missie van Sander Schreuder Architecten.

Een BNA-erkend architectenbureau


Sander Schreuder Architecten is een BNA-erkend bureau en is als architect actief in de gehele provincie Noord-Holland. In Nederland is de titel ‘architect’ wettelijk beschermd met het Architectenregister. De BNA-architecten vinden deze bescherming noodzakelijk, maar onvoldoende als waarborg voor een goede uitoefening van het vak. Daarom hebben zij afspraken gemaakt over de wijze waarop ze hun vak willen uitoefenen. Onafhankelijkheid en deskundigheid staan daarbij centraal. BNA-architecten onderschrijven de kwaliteitseisen en zijn verplicht zich daaraan te houden. De gedragscode van de BNA is gestoeld op drie kernwaarden: verantwoordelijkheid, integriteit en professionaliteit. Deze kernwaarden ziet u terug in alle facetten van ons werk als architect in Noord-Holland.

Vul ons contactformulier in en maak een afspraak


Neem contact op met ons architectenbureau uit Amsterdam om uw ontwerpvraag te bespreken. In een vrijblijvend gesprek bespreekt u met ons als architect uw project, dat we de gehele provincie Noord-Holland uitvoeren. U bereikt ons door ons contactformulier in te vullen of u belt naar +31 (0)6 1026 4175.

BNA GEDRAGSCODE

DE CONSUMENTENREGELING

© 2024 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl