Sander Schreuder Architecten BNA is in 2015 opgericht door Sander Schreuder. Samen met een team van architecten, specialisten en met u, geven we uw wensen vorm.

Geïnspireerd door het werk van Antoni Gaudi is hij op jonge leeftijd al bezig met architectuur. Door bewust te kiezen voor de langere route via MBO en HBO Bouwkunde, heeft hij ervaring opgedaan bij diverse architecten zoals Tangram Architekten, Hendriks Schulten en Rijnboutt. Afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven en met de ervaring op het gebied van ontwerp, is Sander voor zichzelf begonnen.

Goed luisteren staat centraal. Wilt u zelf ontwerpen of heeft u liever een aantal opties om uit te kiezen, in een vrijblijvend gesprek komen we samen tot uw persoonlijke ontwerpvraag.

Lees hier meer over de visie van Sander Schreuder.

BNA Erkend BureauSander Schreuder Architecten is een BNA erkend bureau. In Nederland is de titel ‘architect’ wettelijk beschermd met het Architecten register. De BNA-architecten vinden deze bescherming noodzakelijk, maar onvoldoende als waarborg voor een goede uitoefening van het vak. Daarom hebben zij afspraken gemaakt over de wijze waarop ze hun vak willen uitoefenen. Onafhankelijkheid en deskundigheid staan daarbij centraal. BNA-architecten onderschrijven de kwaliteitseisen en zijn ze verplicht zich daaraan te houden. De gedragscode van de BNA is gestoeld op drie kernwaarden: verantwoordelijkheid, integriteit en professionaliteit.

BNA Gedragscode
De consumentenregeling
Architectenregister