Architect in regio Amstelveen


Als architect in de omgeving van Amstelveen, Zaandam en Hoofddorp realiseren we diverse projecten voor een brede doelgroep. Sander Schreuder Architecten BNA is in 2015 opgericht door Sander Schreuder. Samen met een team van architecten, specialisten en met u, geven we uw wensen vorm in eigentijdse en unieke ontwerpen. Ons architectenbureau is gevestigd in Amsterdam en is werkzaam in Noord-Holland, waaronder Haarlem.

Een architect voor uw ontwerpvraag in Amstelveen, Zaandam of Hoofddorp en omgeving


Geïnspireerd door het werk van Antoni Gaudi is Sander op jonge leeftijd al bezig met architectuur. Door bewust te kiezen voor de langere route via MBO en HBO Bouwkunde, heeft hij ervaring opgedaan bij diverse architecten, zoals Tangram ArchitektenHendriks Schulten en Rijnboutt. Afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven en met ervaring op het gebied van ontwerp, is Sander voor zichzelf begonnen als architect en is zijn architectenbureau onder andere werkzaam in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Zaandam en Hoofddorp.

Goed luisteren staat bij ons architectenbureau in Amsterdam, dat ook opereert in Haarlem, centraal. Wilt u zelf ontwerpen of heeft u liever een aantal opties om uit te kiezen? In een vrijblijvend gesprek op onze locatie vlak bij Amstelveen komen we als architect samen tot uw persoonlijke ontwerpvraag.

Lees hier meer over de visie van Sander Schreuder Architecten.

Een BNA-erkend architectenbureau


Sander Schreuder Architecten is een BNA-erkend bureau en is als architect werkzaam in onder andere Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Zaandam. In Nederland is de titel ‘architect’ wettelijk beschermd met het Architectenregister. De BNA-architecten vinden deze bescherming noodzakelijk, maar onvoldoende als waarborg voor een goede uitoefening van het vak. Daarom hebben zij afspraken gemaakt over de wijze waarop ze hun vak willen uitoefenen. Onafhankelijkheid en deskundigheid staan daarbij centraal. BNA-architecten onderschrijven de kwaliteitseisen en zijn verplicht zich daaraan te houden. De gedragscode van de BNA is gestoeld op drie kernwaarden: verantwoordelijkheid, integriteit en professionaliteit. Kernwaarden die u in alle facetten van ons architectenbureau, onder andere werkzaam als woningbouwarchitect in Haarlem en omstreken, terugziet.

Vul ons contactformulier in en maak een afspraak


Neem contact met ons architectenbureau op om uw ontwerpvraag in de omgeving van Haarlem en ver daarbuiten te bespreken. In een vrijblijvend gesprek bespreekt u met ons als architect uw project, dat we in onder andere Amstelveen, Zaandam en Hoofddorp, uitvoeren. U bereikt ons door ons contactformulier in te vullen of u belt naar +31 (0)6 1026 4175.

BNA GEDRAGSCODE

DE CONSUMENTENREGELING

ARCHITECTENREGISTER