Sander Schreuder Architecten

Ons architectenbureau werkzaam in Haarlem

Home » Ons architectenbureau werkzaam in Haarlem
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Sander Schreuder Architecten is een ervaren architectenbureau uit Amsterdam, niet ver van Haarlem. Als u binnenkort start met de bouw van een nieuwbouwwoning of kantoorpand, dan kunt u uitstekend terecht voor een gedegen en duurzaam ontwerp. Wij helpen uw wensen en behoeften zorgvuldig in kaart te brengen en te vertalen naar uw droomhuis of -pand. Maak kennis en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Schakel ons in als uw architectenbureau uit regio Haarlem


Als architectenbureau zijn wij werkzaam in de gehele provincie Noord-Holland, waaronder in Haarlem. Wij voerden al diverse projecten uit voor verschillende particuliere en zakelijke klanten. Hierdoor hebben wij al veel ervaring opgedaan met duurzaam bouwen van allerlei soorten panden. Gaat u binnenkort starten met een nieuwbouwwoning en weet u nog niet goed hoe u uw wensen vertaalt naar uw droomhuis? Of begint u met een project en wilt u advies ontvangen op het gebied van projectinrichting? U kunt dan uitstekend terecht bij ons architectenbureau, onder andere werkzaam in Haarlem, voor een duurzaam ontwerp waarin uw wensen centraal staan!

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen


Maak kennis met ons architectenbureau uit Amsterdam, vlak bij Haarlem. Wij gaan graag met u in gesprek en laten zien wat de mogelijkheden zijn voor uw project. Maak een afspraak door te bellen naar +31 (0)6 1026 4175 of door ons contactformulier in te vullen.

© 2023 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl