Sander Schreuder Architecten

Nieuwbouwarchitect

Home » Nieuwbouwarchitect
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Als nieuwbouwarchitect creëren we unieke ontwerpen voor uw project. In onze ontwerpen staan uw visie en comfort centraal. Zo realiseert u met ons een pand dat perfect aansluit op uw wensen. Bij Sander Schreuder Architecten uit Amsterdam rondden we al vele succesvolle projecten af voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Hierdoor hebben we door de jaren heen een uitgebreid portfolio opgebouwd en weten we iedere wens op creatieve wijze te verwezenlijken. Wij zijn als nieuwbouwarchitect onder andere werkzaam in de omgeving van Haarlem en Hoorn.

Onze visie als nieuwbouwarchitect voor uw project in regio Haarlem of Hoorn


Als nieuwbouwarchitect ontwerpen we panden in de omgeving van Haarlem, Hoorn en ver daarbuiten. Onze visie op de architectuur van woningen, kantoren of panden met een andere bestemming is terug te zien in al onze ontwerpen. We maken als eco-architect namelijk slim gebruik van materiaal, energie, ruimte en grondstoffen om duurzame en toekomstbestendige panden te realiseren. Hierdoor bespaart u op de lange termijn op kosten voor energieverbruik en weten we de bouw van uw pand zo efficiënt mogelijk te plannen door ons ontwerp.

Onze ervaring en expertise


Als nieuwbouwarchitect staan de wensen en verwachtingen voor uw pand in Haarlem, Hoorn of daarbuiten centraal. Het starten van een project kan soms lastig zijn: er komt veel op u af en u moet veel beslissingen nemen, al voordat u een duidelijk beeld heeft van het ontwerp. Wij zetten daarom graag onze ervaring en expertise als nieuwbouwarchitect in om u te helpen de vertaalslag te maken tussen uw wensen en behoeften voor het project in regio Haarlem en Hoorn, naar een gedegen ontwerp. In een kennismakingsgesprek bespreken we uw visie, waarna we al uw mogelijkheden voor uw woning, appartementencomplex of zakelijk pand uitwerken. Nadat we dit uitgebreid met u hebben besproken, ontvangt u van ons een definitief ontwerp voor uw nieuwbouwproject.

Maak een afspraak om de wensen voor uw droomhuis te bespreken


Wilt u ook een project starten in Haarlem, Hoorn of omstreken bij ons als nieuwbouwarchitect? Of heeft u interesse in onze andere diensten als architectenbureau? Neem dan contact op met onze locatie in Amsterdam door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0)6 1026 4175.

© 2024 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl