Sander Schreuder Architecten

Een architect nabij Hoorn

Home » Een architect nabij Hoorn
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Bent u op zoek naar een architect die werkzaam is in de omgeving van Hoorn? Dan schakelt u Sander Schreuder Architecten uit Amsterdam in. Wij maken duurzame ontwerpen waarin we optimaal gebruikmaken van de locatie, materialen en grondstoffen. Zo bent u altijd verzekerd van een ontwerp dat bestendig is voor de toekomst. Wilt u starten met het ontwerpen van uw gedroomde nieuwbouwhuis of villa? Of gaat u binnenkort aan de slag met een vastgoedproject? Neem dan contact op met ons architectenbedrijf nabij Hoorn voor een adviesgesprek.

Schakel ons in als architect voor uw project in de omgeving van Hoorn


Als architect zijn wij werkzaam in de gehele provincie van Noord-Holland, waaronder Hoorn. Wij voeren allerlei soorten projecten uit, waarin duurzaamheid, zorgvuldigheid en slim omgaan met wat er is, centraal staan. Als architectenbedrijf vertalen we uw budget, wensen en locatie in regio Hoorn naar een gedegen ontwerp, waarin we de geschiedenis van een gebouw en locatie meenemen. Zo bent u verzekerd van een uniek ontwerp, geheel op maat naar uw wensen en behoeften. Behalve in Hoorn zijn we als architectenbedrijf ook werkzaam in:

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek


Heeft u interesse in onze diensten en service als architectenbedrijf vlak bij Hoorn? Neem dan contact met ons op en plan een eerste kennismakingsgesprek met ons in op onze locatie in Amsterdam. Wij kijken graag met u wat we als architect voor uw project in regio Hoorn kunnen betekenen. U bereikt ons telefonisch via +31 (0)6 1026 4175 of door ons contactformulier in te vullen.

© 2023 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl