Sander Schreuder Architecten

Een architectenbedrijf vlak bij Alkmaar

Home » Een architectenbedrijf vlak bij Alkmaar
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Bent u op zoek naar een architectenbedrijf voor uw project in de omgeving van Alkmaar? Dan schakelt u Sander Schreuder Architecten uit Amsterdam in. Wij zijn een architectenbureau dat staat voor duurzame en toekomstige ontwerpen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Hierbij weten we uw wensen en behoeften te vertalen naar een gedegen ontwerp. Maak een afspraak en wij laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen.

Schakel ons in als architectenbedrijf voor uw project in regio Alkmaar


Ons architectenbedrijf is werkzaam in de gehele provincie Noord-Holland, waaronder in Alkmaar. Als eco-architecten staan wij voor een duurzaam en slim gebruik van energie, grondstoffen en locatie. Zo maken we keer op keer duurzame ontwerpen voor toekomstbestendige woningen, kantoren en panden met een andere bestemming. Wilt u een duurzaam ontwerp voor uw vrijstaande woning laten opstellen of wilt u advies ontvangen voor de projectinrichting van uw kantoor? Maak dan kennis met ons architectenbureau uit Amsterdam!

Maak een afspraak voor een eerste kennismaking


Wilt u ons architectenbedrijf vlak bij Alkmaar inschakelen voor uw project of wilt u meer informatie over onze projecten? Maak dan een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. U neemt hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 1026 4175 of door ons contactformulier in te vullen.

© 2024 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl