Sander Schreuder Architecten

Een architect in Amstelveen

Home » Een architect in Amstelveen
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Bent u op zoek naar een architect voor uw nieuwbouwproject, renovatie of verbouwing in de omgeving van Amstelveen? Dan maakt u gebruik van de service en diensten van Sander Schreuder Architecten uit Amsterdam. Als architectenbureau zijn wij werkzaam in de gehele provincie van Noord-Holland en werken wij aan allerlei soorten projecten, waarin duurzaamheid en comfort centraal staan. Ontdek wat wij voor uw project kunnen betekenen!

Een gedegen ontwerp van ons als uw architect in de omgeving van Amstelveen


Als architect zijn we onder andere werkzaam in Amstelveen. Gaat u binnenkort starten met de bouw van een nieuwbouwwoning of gaat u aan de slag met een zakelijk project? Wij helpen u graag met het realiseren van een duurzaam en energiezuinig ontwerp, waarbij slim gebruik van materialen, locatie, grondstoffen en energie, centraal staat. Zo bent u verzekerd van een pand dat bestendig is voor de toekomst. Naast Amstelveen zijn wij ook werkzaam als architect in:

Wilt u meer weten over ons architectenbureau? Neem contact met ons op!


Heeft u interesse in onze service en diensten als architectenbureau? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek op onze locatie in Amsterdam. U bereikt ons telefonisch via +31 (0)6 1026 4175 of u kunt ons contactformulier invullen.

© 2023 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl