Sander Schreuder Architecten

Een architect in de omgeving van Hoofddorp

Home » Een architect in de omgeving van Hoofddorp
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Bent u op zoek naar een architect die werkzaam is in de omgeving van Hoofddorp? Dan schakelt u Sander Schreuder Architecten in. Wij zijn een architectenbureau uit Amsterdam dat uw projectwensen uitstekend weet te vertalen naar een duurzaam ontwerp. Zo bent u verzekerd naar een woning of zakelijk pand dat geheel naar uw wensen en comfort is ingericht. Maak snel een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Een duurzaam ontwerp voor uw project in regio Hoofddorp


Als architect zijn wij werkzaam in de gehele provincie Noord-Holland, onder andere in Hoofddorp. Gaat u binnenkort starten met de bouw van een nieuwbouwwoning? Of wilt u een renovatie van een oud pand laten uitvoeren? Wij weten uw wensen te vertalen naar een gedegen ontwerp, waarbij een duurzaam gebruik van materialen, grondstoffen en energie centraal staan. Zo bespaart u later flink in de kosten op het gebied van energieverbruik en bent u verzekerd van een pand dat geheel bestendig is voor de toekomst. Naast Hoofddorp zijn wij als architectenbureau ook werkzaam in:

Maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek


Wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, zodat u direct weet wat wij als architect voor uw project in regio Hoofddorp kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)6 1026 4175 of door ons contactformulier in te vullen. Wij plannen dan zo snel mogelijk een afspraak met u in op onze locatie in Amsterdam.

© 2024 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl