Home » Woningbouwarchitect
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Voor aanvragen op het gebied van duurzame, praktische en comfortabele woningen kunt u bij onze woningbouwarchitect terecht. Sander Schreuder Architecten, gevestigd in Amsterdam, is een BNA-erkend architectenbureau dat uw verwachtingen en visie voor appartementen of woningen naar een duurzaam en slim ontwerp vertaalt. Door ervaring binnen verschillende projecten weet ons bedrijf altijd voor creatieve oplossingen te zorgen, zodat we uw woningen naar wens realiseren.

Onze werkwijze als woningbouwarchitect


Als woningbouwarchitect ontwerpen we de nieuwbouw of renovatie van appartementen en vrijstaande huizen. Onze visie als architect is het maken van kwalitatieve, degelijke, praktische en comfortabele woningen. Daarnaast staan we voor duurzaamheid en het zorgvuldig en slim omgaan met materialen. Zo profiteert u bij ons van toekomstbestendige ontwerpen en een slim gebruik van materiaal, locatie, energie en grondstoffen. Na een eerste kennismakingsgesprek brengen we samen met u uw ontwerp in kaart, waarbij we alle mogelijkheden en wensen uitdenken. Vervolgens maken we een plan voor een uniek en passend ontwerp, waarbij uw visie altijd centraal staat. Met deze aanpak realiseerden we vele succesvolle projecten. Uw woning krijgt zo de aandacht en zorg die het verdient.


Neem contact met ons op en ontdek ons werk als woningbouwarchitect


Heeft u interesse in ons werk als woningbouwarchitect en wilt u kennismaken op ons kantoor in Amsterdam? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Dan bespreken we uw project en kijken we wat we voor u kunnen betekenen. U bereikt ons door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0)6 1026 4175.