Sander Schreuder Architecten

Woningbouwarchitect

Home » Woningbouwarchitect
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Voor aanvragen op het gebied van duurzame, praktische en comfortabele woningen kunt u bij ons als woningbouwarchitect terecht. Sander Schreuder Architecten, gevestigd in Amsterdam, is een BNA-erkend architectenbureau dat uw verwachtingen en visie voor woningen naar duurzame en slimme ontwerpen vertaalt. Door onze opgebouwde ervaring met verschillende projecten voor allerlei opdrachtgevers weet ons bedrijf altijd voor creatieve oplossingen te zorgen, zodat we uw woning naar wens realiseren. Ontdek onze service en diensten als woningarchitect, onder andere werkzaam in de omgeving van Hoorn.

Onze werkwijze als woningbouwarchitect


Als woningbouwarchitect ontwerpen we allerlei soorten woningen in de gehele provincie Noord-Holland. Duurzaamheid, zorgvuldigheid en slim omgaan met materialen staan centraal in onze ontwerpen als woningarchitect, onder andere werkzaam in Hoorn. Zo bent u verzekerd van woningen die toekomstbestendig en energiezuinig zijn, waarmee u flink op kosten bespaart. Na een eerste kennismakingsgesprek met ons als woningbouwarchitect brengen we samen met u uw woonwensen en persoonlijk ontwerpvraag in kaart, waarbij we alle mogelijkheden voor uw woning uitdenken. Vervolgens maken we een plan voor een uniek en passend ontwerp op maat. We maken als woningarchitect, werkzaam in Hoorn, onder andere ontwerpen voor de volgende type woningen:

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons als woningarchitect in regio Hoorn


Heeft u interesse in ons werk als woningarchitect en wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen op ons kantoor in Amsterdam, niet ver van Hoorn? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij ons als woningbouwarchitect. Dan bespreken we uw project en woonwensen en kijken we wat ons architectenbureau voor u kan betekenen. U bereikt ons door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0)6 1026 4175.

© 2024 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl