Home » Architect voor een appartement
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Zoekt u een architect voor een uniek en duurzaam appartement? Bij Sander Schreuder Architecten, gevestigd in Amsterdam, kunt u terecht voor het ontwerp van uw droomappartement, waarbij uw comfort, wensen en verwachtingen centraal staan. In onze projecten zoeken we altijd naar duurzame oplossingen en ontwerpen we diverse soorten woningen en gebouwen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Door deze brede ervaring als architect voor uiteenlopende projecten weten we daarom altijd uw gedroomde appartement te realiseren.

Ontdek de diensten van deze architect voor uw appartement


In onze projecten hanteren we een duurzame werkwijze met slim gebruik van materialen, grondstoffen en energie. Hierdoor creëren we toekomstbestendige woningen, waarmee u op de lange termijn flink bespaart op de kosten voor onderhoud en energieverbruik. Ons proces als architectenbureau voor het ontwerp van uw gedroomde appartement gaat altijd in samenspraak met uw wensen. We plannen eerst een gesprek in met u om uw verwachtingen te bespreken. Vervolgens werken we alle mogelijkheden voor u uit en kiezen we het ontwerp dat het best bij u past. Zo zijn onze ontwerpen als woningarchitect altijd op maat en op basis van het gebruiksgemak en comfort van u als bewoner ingestoken.


Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken


Wilt u een afspraak inplannen om kennis te maken met onze werkwijze voor appartementsbouw? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar +31 (0)6 1026 4175. We maken graag een afspraak bij ons op kantoor in Amsterdam om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Als architect helpen we u uw gedroomde appartement te realiseren.