Sander Schreuder Architecten

Architect voor een appartement

Home » Architect voor een appartement
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Zoekt u een architect voor een uniek en duurzaam appartement? Bij Sander Schreuder Architecten, gevestigd in Amsterdam, kunt u terecht voor het ontwerp van uw droomappartement, waarbij uw comfort, wensen en verwachtingen centraal staan. In onze projecten zoeken we altijd naar duurzame oplossingen en ontwerpen we diverse soorten woningen en gebouwen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Door deze brede ervaring als architect voor uiteenlopende projecten binnen en buiten de appartementsbouw, weten we daarom altijd uw gedroomde appartement te realiseren.

Ontdek onze diensten als architect voor uw appartement


In onze projecten hanteren we een duurzame werkwijze met slim gebruik van materialen, grondstoffen en energie. Hierdoor creëren we als architect ontwerpen voor toekomstbestendige woningbouw en appartementsbouw, waarmee u op de lange termijn flink bespaart op de kosten voor onderhoud en energieverbruik van uw appartement. Tijdens het ontwerpproces stelt ons architectenbureau uw wensen en comfort altijd centraal. Zo ontwerpen we uw gedroomde appartement, geheel naar uw eisen en behoeften. We plannen eerst een gesprek in met u om uw verwachtingen te bespreken. Vervolgens werken we alle mogelijkheden voor u uit en kiezen we het ontwerp dat het best bij u past. Zo zijn onze ontwerpen als woningarchitect altijd op maat en op basis van het gebruiksgemak en comfort van u als bewoner ingestoken.

Neem contact met ons op als architect voor appartementsbouw


Wilt u een afspraak inplannen om kennis te maken met onze werkwijze als architect voor appartementsbouw? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 1026 4175. We maken graag een afspraak bij ons op kantoor in Amsterdam om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Als architect helpen we u uw gedroomde appartement te realiseren!

© 2023 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl