Sander Schreuder Architecten

Architect voor de particuliere woningbouw

Home » Architect voor de particuliere woningbouw
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Als architect realiseren we diverse projecten voor de particuliere woningbouw. Wilt u een huis laten bouwen en zoekt u daarbij een architect die uw visie en wensen écht centraal stelt? Bij Sander Schreuder Architecten, gevestigd in Amsterdam, ontwerpen we uw droomhuis, waarbij uw comfort, gebruiksgemak en visie de kern van het ontwerp vormt.

Een architect met een uitgebreid portfolio in de particuliere woningbouw


Ons bureau beschikt over een uitgebreid portfolio, waardoor we veel ervaring hebben met allerlei soorten woningen, appartementen en nieuwbouw. Hierdoor weten we altijd een creatieve oplossing voor uw ontwerpvraag te verzinnen en realiseren we uw droomhuis. In een kennismakingsgesprek bespreken we eerst uw ontwerpvraag, visie en ideeën. Vervolgens inventariseren we alle mogelijkheden voor uw ontwerp. Duurzaamheid, zorgvuldigheid en een slim gebruik van de locatie, materiaal, grondstoffen en energie staan hierbij centraal. Zo wordt uw woning of appartement bestendig voor de toekomst, zodat u hier jaren plezier aan beleeft en op de lange termijn flink op de kosten aan onderhoud en energiegebruik bespaart. Dit leggen we aan u voor om zo samen tot uw unieke, op maat gemaakte ontwerp te komen. Als architect voor de particuliere woningbouw weten we zo altijd uw wensen centraal te stellen.

Maak een afspraak om de opties voor een ontwerp te bespreken


Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)6 1026 4175 om uw ontwerpvraag voor particuliere woningbouw met onze architect te bespreken. Via deze weg maakt u direct een afspraak op ons kantoor in Amsterdam om de mogelijkheden van onze diensten als woningbouwarchitect te ontdekken.

© 2023 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl