Sander Schreuder Architecten

Renovatiearchitect

Home » Renovatiearchitect
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Als renovatiearchitect realiseren we prachtige renovaties van allerlei soorten woningen en zakelijke panden. We opereren met name in Noord-Holland, vanaf Hilversum tot Enkhuizen, maar ook daarbuiten. Bezit u een zakelijk pand dat u wilt laten renoveren? Of is uw huis aan een renovatie toe? Als renovatiearchitect, gevestigd in Amsterdam, begrijpen we dat de locatie en geschiedenis van een oud pand bijzonder is en behouden moeten blijven.

Bent u als woningcorporatie opzoek naar een renovatiearchitect? Dan bent u aan het juiste adres, als geen ander begrijpen we dat er snel en zorgvuldig gehandeld moet kunnen worden en daarbij kunnen we meedenken in de betrokkenheid en communicatie naar de bewoners(organisaties).

Bij Sander Schreuder Architecten zorgen we voor creatieve oplossingen om uw pand toekomstbestendig te maken. Zo kunt u een vernieuwing en verduurzaming realiseren, die voldoet aan uw wensen, met respect voor historie en het karakter van het gebouw.

Onze visie als renovatiearchitect in regio Purmerend voor een aanpak op maat


Als renovatiearchitect staan we voor kwaliteit en praktische architectuur in onze ontwerpen voor panden in Purmerend en ver daarbuiten. Hierbij staan uw comfort en gebruiksgemak écht centraal. Uw wensen en verwachtingen vormen de kern van ons ontwerp, zodat het pand haar unieke karakter behoudt en u nog jaren plezier aan uw woning beleeft. Door tijdig te renoveren voorkomt u hoge kosten voor onderhoud en reparaties en gaat u zuiniger om met energie, wat scheelt in de portemonnee. U bent daarom van harte welkom om een afspraak te maken bij ons architectenbureau om de mogelijkheden voor uw renovatie te bespreken. Samen realiseren we zo een toekomstbestendig ontwerp voor uw renovatie!

Maak een afspraak om de mogelijkheden voor uw renovatie te bespreken


Ontdek de mogelijkheden voor uw pand door ons bureau in Amsterdam, Noord-Holland, in te schakelen als renovatiearchitect. Vul ons contactformulier in of bel ons via +31 (0)6 1026 4175 en maak een afspraak. We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen als architect om uw renovatie te realiseren.

© 2023 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl