Sander Schreuder Architecten

Architect voor uw verbouwing in Haarlem

Home » Architect voor uw verbouwing in Haarlem
BNA-erkend bureau
Duurzame oplossingen
Zakelijk én particulier

Schakel ons bureau in als architect voor de verbouwing van uw pand in regio Haarlem en laat u verrassen door wat er allemaal mogelijk is voor uw woning of vastgoed. Als u uw pand wilt verbouwen, dan is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Door slim gebruik te maken van materialen, grondstoffen en de bestaande ruimte maakt u eenvoudig verschillende aanpassingen. Zo is uw woning, kantoor of vastgoed klaar voor de toekomst!

Schakel ons in als architect voor de verbouwing van uw pand in Haarlem en omstreken


In onze missie staat efficiënt gebruik van materialen, grondstoffen en energie centraal. Hierdoor laten we als architect de verbouwing van uw pand in regio Haarlem zo efficiënt mogelijk verlopen en bespaart u op de lange termijn kosten op het gebied van energieverbruik. Als renovatiearchitect uit Amsterdam weten we daarnaast de karakteristieke eigenschappen van uw pand te behouden en staat uw gebruiksgemak en comfort altijd centraal. We nemen u mee in alle stappen van het ontwerpproces, zodat we uw wensen altijd bewaken gedurende de verbouwing van uw pand in Haarlem.

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw woning


Wilt u het ontwerp voor de verbouwing van uw pand in Haarlem bij ons als architect bespreken? Of heeft u interesse in de andere diensten van ons architectenbureau? Neem dan contact op met Sander Schreuder Architecten uit Amsterdam door te bellen naar +31 (0)6 1026 4175 of door ons contactformulier in te vullen voor een afspraak op ons kantoor.

© 2024 Sander Schreuder Architecten

Egeldonk 50

1103 AK Amsterdam

+31 (0)6 1026 4175

Architect @ Sander Schreuder.nl