Samen maken we architectuur. Sander Schreuder Architecten werkt samen met een team van architecten, specialisten en met u. Samen geven we uw wensen vorm.

Kwaliteit

Ons doel is altijd het maken van kwalitatieve architectuur, degelijk, praktisch en comfortabel. Als architect spelen we met de zintuigen en geven we uw wensen vorm. Maar onze rol als architect gaat verder. Samen brengen we de verschillende (commerciële) belangen binnen het project in kaart, waarin uw belangen leidend zijn.

Aandacht

Elk project krijgt de unieke aandacht die het verdient. De vorm en belevingssfeer verschilt per opdracht, waarbij de locatie en het programma specifieke beperkingen zijn. De beperkingen waar elk project mee te maken krijgt, zijn kansen voor creatieve oplossingen. Hierdoor krijgen de projecten een natuurlijke vanzelfsprekendheid wat altijd als een grote kwaliteit wordt gewaardeerd.

Slim bouwen

We zijn er van overtuigd dat de mensheid, maar ook u het meeste baat heeft bij slimme en duurzame oplossingen. Slim omgaan met grondstof, energie en gebruik, scheelt in uw portemonnee en het biedt kansen voor een maatschappelijk verantwoord ontwerp.

Lees hier meer over het bureau en de partners waar we prettig mee samenwerken.